Yritysyhteistyö

OLE TAITEEN MAHDOLLISTAJA

Yritysyhteistyön lähtökohtana laadukkaiden kulttuurisisältöjen rinnalla ovat yrityksen arvot ja toiminta sekä kekseliäät yhteistyön muodot. Haluamme kartoittaa yrityksenne odotuksia kulttuuriyhteistyölle ja kehittää yhdessä kulttuurialan ammattilaisten kanssa yrityksellenne räätälöityjä kokonaisuuksia.

Tarjoamme paljon enemmän kuin perinteistä medianäkyvyyttä tapahtumien yhteydessä. Yritykselle räätälöidyt taidesisällöt sisältävät arvokkaita työhyvinvointia tukevia ja henkilöstön koulutuksia elävöittäviä taide-elementtejä ja workshopeja sekä ainutlaatuisia design-tuotteita. Yritys voi saada myös oman nimikkotaiteilijan, jolloin kumppanuudesta syntyy hyvinkin merkityksellinen ja erityinen ajan myötä.

Taidetehtaan säätiö vastaa taidehankkeisiin liittyen Taidetehtaan yhteiskuntasuhteista ja varainhankinnasta sekä toimii näin taiteilijoita työllistävien hankkeiden ja tuottamiensa taidesisältöjen taloudellisen riskin kantajana. Sisällön tuotannossa pyritään vahvistamaan jatkumoja, rakentamaan sarjoja ja pitkäaikaisia yhteistyöverkostoja, jolloin myös taiteen tukeminen yritysyhteistyön kautta on kestävää ja perusteltua.

Taidetehdas on helmikuussa 2014 palkittu Business Destinations Travel Awards -kilpailussa Best Cultural Venue For Corporate Events, Europe, 2014 –tittelillä.

Taidetehdas alueen moottorina

Taidetehtaan ympäristö Porvoonjoen länsirannalla on viimeisen kymmenen vuoden aikana kehittynyt valtavasti ja käynnistymässä on mittavia rakennushankkeita. Alueen kehittämistä, kuten Taidetehtaan johtoryhmääkin, johtaa Porvoon apulaiskaupunginjohtaja Fredrick von Schoultz. Alueen omaleimaisuus perustuu taiteilijoiden ja taiteen kutsumiseen osaksi aluesuunnittelua. Länsirannan taideohjelman laadinta etenee virkamiestason lisäksi myös mm. taiteilijoille suunnatuissa työpajoissa.