WIND - Levynjulkaisu: Mandys Nyckel ja Let Us Be Frank

Su 25.3.2018 19:00Tehdassali

Liput esiintyjiltä

WIND on monipuolinen konserttikokonaisuus, jossa bändi, laulusolistit ja kuoro tapaavat. Tämän konserttikiertueen yhteydessä bändi Mandys Nyckel julkaisee toisen levynsä (WIND). Showkuoro Let Us Be Frank laulaa sekä levyllä että konserteissa.

Tule kokemaan ainutlaatuinen yhteistyö, ensiesityksiä ja levynjulkaisukonsertti, jossa noin 20 henkeä musisoivat yhdessä!

Mandys Nyckel koostuu muusikoista, jotka ystävystyivät Sibelius-Akatemiassa. Amanda Henriksson on tehnyt sanoitukset ja sävellykset, ja yhdessä bändi on kehittänyt persoonallisen soundin, jossa melodiat ja harmoniat tukevat runollisia tekstejä. Biisit ovat tyyliltään poplaulelmia, joissa on mausteita jazz- ja kansanmusiikista. Piano, basso, rummut ja kitara luovat perustan, harmonikka ja perkussiot tuovat tunnelmaa, ja laulusolistien tulkinnat ovat omaa luokaansa. Amanda on saanut kiitosta kauniista lauluteksteistään, ja hän on myös sanoittanut kappaleen “Kesän kaipuu”, joka kuullaan uuden uuden Muumit ja Taikatalvi-elokuvan alussa.

Let Us Be Frank on noin 20 hengen sekakuoro, jota johtavat Simon Djupsjöbacka ja Amanda Henriksson. Kuoro täyttää tänä vuonna 5 vuotta, mutta esiintyy jo aktiivisesti sekä omissa konserteissa että tilauksesta. Ohjelmisto koostuu pääosin rytmimusiikista.

Esiintyjät:

Margarita Haatanen, laulu
Sara Selenius, laulu
Saranda (Sofia Fri-Xavier), laulu
Amanda Henriksson, laulu ja piano
Martina Brunell, harmonikka
Jesper Eklund, rummut
Olli Liljeström, basso
Niklas Nyholm, kitara

Let Us Be Frank,
Kuoronjohtajat Simon Djupsjöbacka och Amanda Henriksson

Kesto: 1,5 h

www.mandysnyckel.fi

Kaikki tapahtumat