Osmo Ikonen

Pe 15.12.2017 19:00Avanti-sali

32 €

Taidetehtaan info:
010 231 8200.

Osta lippu

Ainutlaatuinen konsertti huippubändin säestämänä. Luvassa ennen kuulumattomia sovituksia omista biiseistä, Suomiloven helmiä ja muuta hauskaa.

Osmo Ikonen - laulu, koskettimet, kitara
Mikko Kaakkuriniemi - Rummut
Mikko Kosonen - Kitara
Ako Kiiski - Basso
Lenni-Kalle Taipale - koskettimet

Suomen lahjakkaimpiin muusikoihin lukeutuva multi-instrumentalisti ja lukuisista tv-ohjelmista tuttu Osmo Ikonen julkaisi 16.10. uuden Let It Out -nimeä kantavan EP-levyn. EP:n nimikappaleen lisäksi levyllä kuullaan myös Suomen eturivin räppäreihin lukeutuvaa Redramaa, joka käy fiittaamassa funkkaavalla ”Bass”-biisillä. Levyn päättää keväällä sinkkuna julkaistu ja radiosoittoakin saanut ”Rubba Dubba Love”.

Osmo Ikonen on julkaissut urallaan kaksi sooloalbumia, Stories From Within (2008) ja Heaven Or Hell Is Just A State Of Mind (2010). Jälkimmäiseltä albumilta löytyvä ”Heaven or hell” -single soi laajalti radioissa Keski-Euroopassa ja oli parhaimmillaan kuudenkymmenenviiden soitetuimman radiosinglen joukossa Saksassa.

Kappale valittiin myös BBC2-radiokanavan soittolistalle syksyllä 2011.
Oman soolouran lisäksi Ikonen tunnetaan muun muassa supersuosituista SuomiLOVE- ja Voice of Finland tv-ohjelmista.

TV-ohjelmien lisäksi hän soittaa myös selloa Emma-palkitussa jazz-yhtyeessä Oddarrang, bassoa soul/funk -yhtye The Northern Governorsin riveissä ja koskettimia Sunrise Avenuen livekokoonpanossa. Ikonen on ollut myös tuottamassa Elastisen viimeisintä Iso kuva –albumia.

Esitys ja liput

Kaikki tapahtumat