Katri Somerjoki & Niittisydän -kiertue

Pe 1.9.2017 19:00Tehdassali

25€

Taidetehtaan info:
010 231 8200.

Osta lippu

Iske niitti sydämeesi ja ala rokkaamaan!

Katri Somerjoki & Niittisydän -kiertue
“Olen nyt valmis esittämään setäni lauluja, ja näin pääsen myös lähemmäs edesmennyttä isääni”, miettii Katri Somerjoki tänään.

Rauli “Badding” Somerjoki oli kansan rakastama laulaja, sanoittaja ja säveltäjä. Hittinikkarin kappaleet, kuten “Paratiisi”, “Valot” ja “Ikkunaprinsessa” elävät vielä vuonna 2017, jolloin Baddingin kuolemasta tulee kuluneeksi 30 vuotta.

Katri Somerjoki levytti ensimmäisen kerran vuonna 1979 Lurpin Larpin Luppakorva-lastenlevylle. Varsinainen musiikkiura alkoi vuonna 1997 Mascara-yhtyeessä.

Katri Somerjoki on tehnyt musiikkia 20 vuotta, joista 18 yhdessä miehensä Stefanos Hirvosen kanssa. Kokoonpanoista merkittävimpinä mainittakoon Cat Lee & Co sekä suomenkielistä folk-musiikkia esittävä Katri Somerjoki Katharsis.

“Idea Raulin biisien esittämiseen on kytenyt jo jonkun aikaa, mutta aika tuli kypsäksi vasta viime syksynä. Suhteeni Raulin biiseihin on ollut hieman kompleksinen, enkä ole halunnut leimautua”.

Katri Somerjoki & Niittisydän on levyttanyt kolme Rauli Somerjoen kappaletta: Mä haluan sun, Omista minut ja Valot. Yhtye esiintyi ensimmäisen kerran tammikuussa 2017 Helsingissä, ja varsinainen konserttikiertue alkaa 5.4. Kotkan Kaupunginteatterista.

Kokoonpano:
Katri Somerjoki: laulu, huilu
Stefanos Hirvonen: akustinen kitara
Kari Pulakka: akustinen kitara
Timo Tuppurainen: kontrabasso
Honey Aaltonen: virvelirumpu
Laura Airola: viulu

Showtime klo 19
Esityksen kesto noin 2h sisältäen väliajan

Kiertueen myynti & lisätiedot:
Johanna von Hertzen
Artist & Event Director
Storia Productions Oy (Tuottajat)

+358 442104818
johanna@tuottajat.com
http://www.tuottajat.com/

Esitys ja liput

Kaikki tapahtumat
Seuraava tapahtuma