TubeTour 2017

La 25.2.2017 15:00Avanti-sali

20 €

 

KLO 15-20

Joukko huipputubettajia ottaa haltuunsa konserttisalit ja tapahtuma-areenat ympäri Suomen. Tällä kertaa myös Porvoo on mukana kiertueessa.

Luvassa on ennennäkemätön lavashow, livepelaamista, yleisöä osallistavaa ohjelmaa sekä tietenkin meet & greet.

Tapahtuma on ikärajaton, mutta alle 13-vuotiaiden suositellaan osallistumaan yhdessä huoltajan tai sisaruksen kanssa.

Tapahtuma kestää kokonaisuudessaan noin 5 tuntia, josta noin 2,5 tuntia on lavalla tapahtuvaa ohjelmistoa ja noin 2,5 tuntia meet & greet.

TUBETTAJAT

Herbalisti
Juuso on nälkäinen miehenalku Kouvolasta, joka viihdyttää yleisöään monipuolisella vlogilla ja pelivideoilla. Myös Lakon & Herban BOKSI TV-ohjelmasta tuttu, supersuosittu Herbalisti uskoo itseilmaisuun Tubessa ja on innoissaan siitä, että saa tehdä videoita täydellä sydämellä ja jengiä oikeasti kiinnostaa.

Lakko
Supersuosittu ja moneen kertaan Tube-ansioistaan palkittu Lakko on syntyperältään jämsäläinen nuori mies, joka videoilla yhdistellä vahvuuksiaan. Parikymppinen Lakko rakastaa hyvää ruokaa, pelaamista ja hauskanpitoa.

MariieVeronica
Veronica on supersuosittu rohkea parikymppinen vloggaaja, joka tuottaa taidokkaasti monipuolisia sisältöjä. Veronica tykkää olla vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa toivoo, että voisi omalla esimerkillään raivata perinteisiä tabuja ja avata rakentavaa keskustelua vaikeistakin asioista.

Mansikkka
Mansikkka on tyylikäs lifestyle-vloggaaja, joka rakastaa taidetta ja muotia. Maiju tekee my day -tyyppisiä sisältöjä ja tarttuu rohkeasti elämän arkisiin tilanteisiin. Hyvän mielen lähettilääksi 2017 nimitetty Maiju toivoo, että ihmiset hyväksyisivät itsensä ja toisensa juuri sellaisena kuin ovat.

ZoneVD
Lapsesta asti omia sarjoja videoille touhunnut ZoneVD tunnetaan myös ilmaveivitaidoistaan, joita hän on Tuben lisäksi esitellyt muun muassa Talent Suomen finaalissa. YouTubessa Joona tekee kaikenlaista pelivideoista vloggaamiseen ja sketseihin. Häntä kiinnostaa erityisesti nopeatempoisuus ja energisyys, josta innokas yleisökin syttyy.

Iina-Katariina
Iina-Katariina on parikymppinen asennemimmi, joka tekee my day -tyyppisiä sisältöjä arjen värikkäistä askareista. Iina-Katariina sai elokuussa esikoislapsen, joka myötä Iinan arjessa seurataan tiiviisti myös pienen perheen elämää.

Järjestäjä: Porvoon kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalvelut

Esitys ja liput

Kaikki tapahtumat