Suurta draamaa: Avomielinen Anneli

Pe 3.3.2017 19:00Tehdassali

22,50/17,50 €

Taidetehtaan info:
010 231 8200.

Osta lippu

Anneli on miesten mieleen, mutta väärien miesten. Annelilla on tyylitajua, mutta vääränlaista. Annelilla menee hyvin, mutta väärällä tavalla. Anneli tietää mitä tahtoo, mutta ei tiedä miten sen saisi.

Onneksi Annelia eivät pikkusielujen mielipiteet liikuta, eikä hän anna esteiden lannistaa itseään. Jos ei elämän suurin rakkaus kestä, aina löytyy uusi. Yrittäjällä riittää yritystä myös rakkaudessa. Ja aina voi lohduttautua sillä, että muut eivät osaa pukeutua. Eivätkä muutkaan ole hoikkia. Ja muilla naisilla on yleensä väärä mies. Jossain Annelia odottaa se oikea mies. Ja oikeat laihdutusohjeet, jotka eivät rajoita syömistä ja juomista. Ja oikea kuntoilulaji, joka ei rasita eikä vie aikaa. Ja oikea yleisö, joka ymmärtää miten ihana Anneli on.

Avomielinen Anneli on Pauliina Hukkasen hulvaton show, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi!

Musiikki iloittelun kesto väliaikoineen on 1.5 h.

Käsikirjoituksen Hukkaselle mittojen mukaan kirjoitti Leena Tamminen (kirjoittanut Seela Sellan trilogian). Ohjauksesta vastaa maan kuulu Kari Paukkunen (ohjannut Seela Sellan trilogian). Nämä huipputekijät, kun pannaan samaan pakettiin esitys ei voi olla huono! Näin uskaltaa väittää Hukkanen, joka Annelina lavalla myös laulelee.

Tapahtuman tuottaa Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut.

Esitys ja liput

Kaikki tapahtumat