Raparperitaivas-musikaali

Pe 29.3.2019 19:00Avanti-sali

43,50/39,50/30,50€

Taidetehtaan info:
010 231 8200.

Osta lippu

Raparperitaivaan perusta on valettu Gösta Sundqvistin ja Leevi and the Leavings -yhtyeen tarinaan. Tämä hulvaton suomirock-musikaali kertoo hieman oudosta Leevi-nimisestä progea diggailevasta nuorukaisesta, josta kasvaa suuri suomalainen säveltäjä ja tarinankertoja.

Leevi toimii paitsi musiikintekijänä, myös muun muassa talonmiehenä, jalkapallojoukkueen valmentajana ja radiopersoonana. Elämänsä loppuvaiheessa hänet valtaa kaipuu suomalaiseen luontoon.

Pääosaa esittää A-J Keskinen, joka on tullut tunnetuksi Voice of Finland -kilpailun finalistina – ja joka erehdyttävästi muistuttaa Gösta Sundqvistiä.

Leevin parhaita kavereita esittävät Oskari Katajisto ja Erik Kraemer. Katajisto on suurelle yleisölle tuttu useista rooleistaan tv-sarjoissa ja teatterissa.  Musikaalissa nähdään myös Juice, jota upeasti tulkitsee Timo Järvensivu. Näyttämöllä toilailevat myös monet Leevi and the Leavingsin kappaleiden kuvailemat tragikoomiset hahmot.

Tulkintoja kuullaan paitsi Leevi and the Leavingsin, myös Göstan aikalaisten, Juice Leskisen ja Kirkan tuotannosta. Tähän tunteikkaaseen reissuun sinut saattelevat muun muassa Mitä kuuluu Marja-Leena, Muotitietoinen, Poika nimeltä Päivi, Teuvo, Pohjois-Karjalaan, Raparperitaivas, Onnelliset, Syksyn sävel, Paperitähdet, Rakkauden ammattilainen, Leijat, Hetki lyö, Varrella virran, Born to be wild…

Esiintyjät

Leevi: A-J Keskinen
Pauli: Erik Kraemer
Atte Blom, Leevin paras kaveri: Oskari Katajisto
Runotyttö, Lenita Airisto, Sihteeri: Johanna Helminen
Nuori Leevi, Valokuvaaja: Christian Lairikko 
Juice: Timo Järvensivu

Kapellimestari: Timo Järvensivu
Basso: Tero Tanhuanpää
Rummut: Vesa Saarikoski
Koskettimet: Kasperi Kinnunen

Esityksen kesto

Väliaikoineen n. 2 tuntia 30 minuuttia

 

Esitys ja liput

Kaikki tapahtumat