Kokoustarjoiluista Taidetehtaalla vastaa Ravintola Verstas. Ateriat nautitaan aivan Avanti-salin lämpiön tuntumassa. Asiakkaan toiveesta ruokailut voidaan järjestää myös Avanti- tai Tehdassalissa. Kaikissa Taidetehtaan tiloissa on täydet anniskeluoikeudet, joten esimerkiksi iltatapahtumiin saleihin järjestetään anniskelupisteet asiakkaan toiveen mukaan. Jopa 1500 hengen illallinen on järjestettävissä.

Ravintola Verstas toimii tilausravintolana ja vastaa myös väliaikatarjoiluista konserttien ja yleisötapahtumien yhteydessä. Tilaa väliaikatarjoilu

Lähiruokaa Bistro Sinnessä

Taidetehtaalla toimii myös mainetta niittänyt ja lähiruokaan erikoistunut Bistro Sinne. Bistro Sinneen voi yhtä lailla siirtyä aterioimaan, sillä siirtyminen kokoustiloista käy varsin helposti sisäkautta. Sinne palvelee noin 100 hengen kokousryhmiä.
 
Bistro Sinnessä voidaan järjestää kokouksen ateriat aina aamukahvituksesta juhlaillallisiin saakka. Sinnen ruoka valmistetaan suurella intohimolla, aina alusta lähtien jotta makuelämys olisi ainutlaatuinen. Kokouslounas tarjoillaan lautas- tai buffet tarjoiluna.