Koko päivän kokouspaketti

Taidetehtaan päivän mittaiseen kokouspakettiin kuuluu tilan lisäksi herkullinen lounasbuffet sekä aamu,- ja iltapäiväkahvit. Voit valita kahvitarjoiluksi joko pienen suolaisen tai makean, tai tilata runsaamman kahvitorin. Rakennamme tilaisuutesi toiveittesi mukaan. Minimitilaus 10 henkilöä.

1/2 päivän kokouspaketti

Aloita aamukahvilla tai runsaalla lounasbuffetilla aikataulusi mukaisesti. Aamu- ja iltapäiväkokouksiin voit valita uudistetun kahvitorin tarjoilun. Minimitilaus 10 henkilöä.

Yöpyvä kokouspaketti

Yöpyvä kokouspaketti sisältää kaksi koko päivän kokouspakettia Taidetehtaalla sekä yöpymisen maalaisidyllissä Sannäsin kartanossa, merellisessä Haikon kartanon kylpylähotellissa tai Seikkailulaaksossa Porvoon saaristossa. Pyydä tarjous myyntipalvelustamme 050 564 8776.

Sinne Porvoon kokouspaketti

Taidetehtaalla sijaitseva Sinne Porvoo on yksi Porvoon maineikkammista ravintoloista ja Sinnen kokouspaketti tarjoilee huolella tehtyä lähiruokaa. Aamulla tarjotaan runsas suolainen, iltapäivällä sesongin makea leivonnainen. Päivällä on tarjolla 3 ruokalajin Isoäidin lounas tai viikoittain vaihtuva 3 ruokalajin Porvoo -menu. Minimitilaus 10 henkilöä.