Kartta 2

LÄNTISEN ALEKSANTERINKADUN SISÄÄNKÄYNNILTÄ INFOPISTEESEEN JA KOHOKARTALLE

Läntisen Aleksanterinkadun sisäänkäynti sijaitsee talon pohjoispuolella. Sisäänkäynnissä on automaattisesti liiketunnistimella aukeavat liukuovet, joiden jälkeen noin kolme metriä syvä tuulikaappi, ja sitten toiset liukuovet. Saavut Taidetehtaan pääaulan pohjoispäätyyn siten, että kohtisuoraan edessä noin kahdenkymmenen metrin päässä ovat Aleksanterinaukiolle johtavat toiset pääovet. Kohtisuoraan oikealla sijaitsee kahvila Sinné. Vasemmalla kello yhdentoista suunnassa sijaitsee Elokuvateatteri Bio Rexin lipunmyynti. Taidetehtaan infopiste sijaitsee viistosti oikealla kello yhden suunnassa. Matkaa ovelta infopisteelle on noin kaksikymmentä metriä.

Ovelta kohtisuoraan eteenpäin lähtevä kulkukäytävä on päällystetty käytävämatolla. Mikäli matto ei ole paikoillaan, lähtee oven oikeasta reunasta lattiaan kiinnitetty koholla oleva ohjauslista suoraan aulan toiseen päähän vastapäisille oville.

Kun ohjauslistaa tai maton oikeaa reunaa seurataan noin viisitoista metriä, kulkusuunnasta oikealle erkanee ohjaava lista, joka johdattaa noin kahdeksan metriä pitkän info-pisteen tiskille, sen vasempaan reunaan Tiskille on matkaa matolta noin kuusi metriä. Noin puolessa välissä matkaa erkanee vasemmalle lyhyt lista, joka päättyy kohokartalle. Infopisteellä toimii Taidetehtaan infon lisäksi myös Porvoon matkailuinfo ja Lippupisteen palvelupiste.

 

Tänään on
Maanantai, Toukokuun 20.
Kello on 09:49, Huomenta!

PORVOO taivas on selkeä +17