Queen-musikaali Show Must Go On

Fri 8.11.2019 19:00Avanti Hall

43,50/39,50/30,50/99

Art Factory Info:
+358 10 231 8200.

Buy tickets

QUEEN-musikaali SHOW MUST GO ON

Esityksen kesto väliaikoineen n. 2 tuntia 40 minuuttia

Show Must Go On on Queen-yhtyeen tarinaan perustuva spektaakkeli huippulaulajineen, bändin tyylille uskollisine pukuineen ja valoineen. Esitys on samalla kunnianosoitus kaikkien aikojen karismaattisimman laulajan, Freddie Mercuryn muistolle.


Mercuryä esittää Mikael Saari, jonka hurmaavaa Queen-tulkintaa on kuultu aiemmin muun muassa Tähdet Tähdet -laulukilpailussa. Suuri yleisö muistaa Mikaelin myös UMK-kilpailun finaalista, jossa hän on ollut mukana jo peräti kaksi kertaa. Lisäksi Mikael on tullut katsojille tutuksi  Suomen isoimpien teatterien lavoilla esiintyen ja useita musikaalirooleja tehden.
Queen-yhtyeen tarinan rinnalla kulkee myös toinen tarina, suomalaisen Bohemians-yhtyeen hullunhauska retki maailmanvalloitukseen. Bohemians tulkitsee upeasti Queenin musiikkia, mutta muutoin ei Lontoon matkalta kommelluksia puutu.
Mukana on Queenin värikylläiseen soundimaailmaan ammattimaisesti heittäytyvä yhtye. Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan tätä esitystä, joten paras vaihtoehtosi on saapua paikalle ja kokea se itse! Esityksen on nähnyt jo 100.000 katsojaa!


Musikaalissa kuullaan Queenin elämää suuremmat hitit kuten I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Show Must Go On, Under Pressure, ja monta muuta.

Freddie Mercury: Mikael Saari
Brian May: Erik Valkama
John Deacon: Tuomas Viiliäinen
Roger Taylor: Simo Stenman
Mikko: Ville Karhi
Pete: Rafael Järvinen
Carita: Elisa Lairikko
Kasper: Valtteri Mönkö
Kitara: Erik Valkama
Basso: Tuomas Viiliäinen
Rummut: Simo Stenman
Koskettimet: Risto Lassila
2. kitara: Sami Tenhunen

 

BISTRO SINNEN MENU SHOW & DINNER

Alku- ja pääruoka nautitaan ennen esitystä ja jälkiruoka esityksen jälkeen. Väliaikatarjoilu on katettu valmiiksi odottamaan Bistro Sinneen.
Edellytämme saman menuehdotuksen valitsemista koko seurueelle. Pyydämme ilmoittamaan menuvalinnan 7 arkivuorokautta ennen tilaisuutta. Pöytävaraukset: puh. 010 3228 140, myynti@nordicravintolat.fi

Ruokailu ennen esitystä klo 17.00

Katkarapuja ”skagen”, marinoitua punasipulia ja muikunmätiä
***
Päivän kalasaalis, paahdettua maa-artisokka ja ruskistettua voita
tai
Marmoroitua naudanfileetä, perunafondant ja bearnaise-kastiketta
***

Väliaikatarjoilut:

Canapes
Vuohenjuustomoussea, tomaattia ja oliivimurua
***

Mehustettuja lakkoja, mantelikakkua ja kardemummamoussea

Show&Dinner 99€

 

Show and tickets

All events
Next event